SML
-------------------------------------------------------------------------------------

Produkter som hÄller mÄttet

NÀr ett dentalt arbete Àr perfekt, Àr fÀrgen och formen exakt sÄ som tandlÀkaren tÀnkte sig slutresultatet. NÀr arbetet sitter pÄ plats skall man inte kunna mÀrka skillnaden pÄ gamla och nya tÀnder. Vi erbjuder alla slags tandtekniska arbeten inom ramen för vÄra avdelningar gips, metall, porslin, protes och implantat.

Implantatförankrad protetik
Entand, delbroar, broar, helkÀkar och overdenture. Vi arbetar med alla mÀrken av implantat. SML fungerar Àven som testlab för implantat och driver fortlöpande utvecklingsarbete tillsammans med sÄvÀl tandvÄrden som industrin för att utveckla nya metoder och produkter.

Tandbaserad protetik
Broar, kronor, inlÀgg och skalfasader.

Avtagbar protetik
Hel- och delproteser, bettskenor, tandskydd för idrott, blekskenor och snarkskenor.

Vi arbetar med alla material
Helst arbetar vi med biokompatibla material, exempelvis Zirkoniumoxid, Aluminiumoxid och Titan. Men sjÀlvklart utför vi ocksÄ arbeten i guld och övriga typer av metaller och legeringar.
STF Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. -------------------------------------------------------------------------------------
SML Dentallaboratorium AB Tel: +46-31-166750 Fax: +46-31-165750 Bud mobil: 0720-171903